Bemutatkozás
Az ESSENSYS Kft. 2007-ben alakult. Cégünk alapfilozófiája, hogy a vállalati fejlesztésekhez, projektekhez teljes körű IT szakértelmet biztosítson. Fejlődésünk egyik meghatározó momentuma annak felismerése volt, hogy az informatikai piac bizonyos szegmenseiben a tanácsadói, szakértői és a megvalósítási tevékenységek szigetszerűen, nem egymásra épülve voltak/vannak jelen. Az általunk nyújtott szolgáltatások célja olyan informatikai rendszerek megtervezése, megvalósítása és bevezetése ügyfeleinknél, amelyek valós üzleti folyamatra, problémára nyújtanak kiválóan használható eszközt. A megoldás kialakítása során az üzleti igények megismerése, lefedése elsőbbséget élvez a technológiai, műszaki szempontokhoz képest, mert hisszük, hogy a műszaki kérdések - bár fontosak - az üzleti kérdésekhez képest alárendelt szerepet játszanak.
Munkánk során ügyfeleink számára a következőket nyújtjuk:
  • Tanácsadó csapatunk képes az üzleti igények lefordítására a megvalósításban résztvevő szakembereink számára.
  • Meg akarjuk ismerni a meglévő rendszereket, folyamatokat. Az igényeknek megfelelően a meglévő alkalmazásokat, rendszereket képesek vagyunk megújítani, vagy az új folyamatok mellett, új alkalmazásokat létrehozni.
  • Nem az a célunk, hogy zárt, szigetszerű megoldásokat hozzunk létre. Számtalanszor szembesülünk azzal, hogy ami induláskor végállapotnak tűnt, az később egy lépcsőfok egy új cél eléréséhez vezető úton.
  • Olyan rendszert fogunk létrehozni, ami robusztus, mérnöki alapokon nyugszik és várhatóan hosszú élettartamú.
  • Az általunk létrehozott rendszer sikeres bevezetése, a használatba vétel ugyanolyan fontos számunkra, mint annak megalkotása. Ez az értékteremtési folyamat része, ennek megfelelően a bevezetést és - ha lehetőség van rá - a további működést is fokozott figyelemmel kísérjük.

Hardver üzletág
Hardver üzletágunk professzionális dokumentum digitalizáló eszközök (szkennerek) értékesítésével és magas színvonalú támogatásával foglalkozik.
Partnerkapcsolataink
Több éves IBM partnerkapcsolattal rendelkezünk (IBM Business Partner és IBM FileNet Partner). Munkatársaink rendszeresen részt vesznek oktatásokon, rendezvényeken, vizsgákon, melyek biztosítják a naprakész ismeretek fenntartását.
© copyright ESSENSYS Informatikai Fejlesztő és Tanácsadó Kft.