Szolgáltatásaink
Üzleti folyamatok automatizálása, workflow megoldások (BPM)
Business Process Management (BPM) egy olyan vezetési és irányítási megközelítés, mely növeli a vállalatok hatékonyságát és eredményességét, az üzleti folyamatok technológiai integrációjának segítségével. A BPM megoldások az üzleti folyamatok folyamatos fejlesztését és javulását is biztosítják.

Projektjeink jelentős része ebbe a kategóriába esik, legyen szó banki hitelbírálati rendszerről, vagy biztosítási kárrendezésről. Mind módszertani, valós projektek során szerzett gyakorlati best-practice tudásunk, mind konkrét eszközismereteink vannak.

Munkáink során elsősorban IBM és Open source eszközöket használunk.
Elektronikus dokumentumkezelés és -archiválás (ECM)
Az elektronikus dokumentumkezelő rendszerek bevezetése hozzájárul a belső folyamatok hatékonyabbá tételéhez, biztosítja a keletkező dokumentumok nyomon követhetőségét, azok párhuzamos felhasználását, és csökkenti a keletkező papír mennyiségét. Ezáltal jelentős megtakarítást eredményez, és növeli az ügyfél elégedettséget is.

Munkatársaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek elektronikus dokumentumkezelő rendszerek implementálásában, legyen az elektronikus iktatás, nagytömegű archiválás, vagy papír alapú dokumentumok elektronikus üzleti folyamatokba való integrálása.

BPM projektekhez kapcsolódóan szinte alapelvárás, hogy legyen ECM rendszer a nem strukturált információ tárolásához, folyamathoz való integrálhatósághoz. Megoldásainkhoz elsősorban IBM FileNet, Kofax Capture és Alfresco termékeket ajánlunk.
Egyedi szoftverfejlesztés és rendszerintegráció
Az előbbi két tevékenység természetes velejárója. A folyamatok "logikája" legtöbbször nem valósítható meg egy rendszerben, hiszen egy tipikus példában kapcsolódni kell a törzsadatokhoz, a vállalati számlázási és CRM rendszerekhez, más adatbázisokhoz, külső szolgáltatókhoz.

Fejlesztéseinket Java alapon végezzük, nagyvállalati környezetben, integrációban elsősorban az IBM termékeit használjuk.
Inkubáció
Inkubációs projektjeink során újfajta rendszereket, új probléma megoldási módszereket, új eszközöket, ill. számunkra addig ismeretlen üzleti modelleket próbálunk ki. Úgy érezzük, hogy ezek - a kezdetben láthatatlan - tevékenységek, ráfordítások, mind a projektekben résztvevő személyek, mind cégünk és partnereink számára értéket jelentenek.

Ilyen projekt inicializálódhat belső gondolkodás, ötlet hatására is, de nyitottak vagyunk kívülről jövő ötletek felkarolására is.
© copyright ESSENSYS Informatikai Fejlesztő és Tanácsadó Kft.